Teniški kamp v Šobcu

Letošnje teniške počitnice smo ponovno izvedli v kampu Šobec, ki je od Ljubljane oddaljen samo dobrih 30 minut in je cenovno najugodnejša ter za otroke najprimernejša lokacija za izvedbo teh počitnic. Tej odločitvi so botrovale odlične štiriletne izkušnje, ko smo teniške počitnice izvedli tudi za priprave tekmovalcev kluba in izražene želje otrok ter staršev, da te priprave ponovimo tudi letos s tem, da nam ponovno možnosti v kampu Šobec omogočajo, da na te nepozabne počitnice povabimo vse otroke kluba. Teniške počitnice so potekale od 24.6. do 28.6. 2014.

V kampu Šobec so bili otroci razporejeni v počitniške hišice, kjer sta dva večja spalna prostora, dnevna soba s tv in sanitarije. Z lastnikom glavne restavracije v kampu pa smo dogovorili polni pension prehrane za otroke.

Kamp je v naravnem okolju, kjer ni avtomobilov in je dober kilometer oddaljen od glavne ceste proti Bledu. Za optimalno izvedbo priprav nudi sedem teniških igrišč, teniško steno, pešpoti za kondicijske treninge. Za sprostitev ob treningih so na voljo mini-golf igrišče, igrišče za odbojko na mivki, igrišči za igranje nogometa in košarke ter manjše urejeno jezero za kopanje, s številnimi napihljivimi rekviziti za otroke, ki poživijo zabavo v vodi.

V ceni priprav so bili vključeni teniški in kondicijski treningi, organizacija klubskega turnirja ob zaključku priprav, celodnevno varstvo in prehrana otrok (polni pension) ter uporaba igrišč in vodnih rekvizitov za rekreacijo, ki jo vodijo animatorji kampa. Poseben dogodek je bilo poletno sankanje na Straži pri Bledu, ki je vključevalo tudi prevoz in strokovno spremstvo otrok.

Sponzorji in partnerji

  • Baklus d.o.o.

Vreme