Teniški programi med šolskimi počitnicami

Poletne počitnice so tudi čas za veselje, dobro družbo in športne aktivnosti. Zato v klubu po vseh dosedanjih enajstletnih izkušnjah poletnih treningov in zaradi željah staršev ter seveda tudi otrok izvajamo poseben počitniški program, ki ga vodijo trenerji kluba ves čas trajanja šolskih poletnih počitnic.

Vse teniške aktivnosti organiziramo v dopoldanskem času, hkrati pa jih še dopolnjujemo z drugimi športnimi in družabnimi aktivnostmi kot so: igranje nogometa, košarke, odbojke, badmintona, hokeja na travi, namiznega tenisa, pikada, balinanja, šaha, ročnega nogometa in kvizov ter različnih družabnih iger.

V tem počitniškem programu se otroci s pomočjo vadbenih pripomočkov, ki poživijo učenje skozi igro, naučijo osnovne udarce, spoznajo pravila teniške igre in razvijajo svoje motorične spretnosti. Ob igri se srečajo tudi s pravim zdravim pristopom k športu, ki vključuje tudi načine ogrevanja, raztezanja in pravilno pripravo na vadbo. V klubskem okolju pa spoznajo tudi nove športne prijatelje.

Z vsemi temi aktivnostmi uspešno zapolnilnimo otrokov čas, ko so starši v službi. Poskrbeli smo tudi za prehrano otrok, s posebnim dogovorom z gostilno Jurman, ki je kot veste v naši neposredni bližini.

Glavni cilj tega načina izvajanja počitniškega programa je, da še bolje in uspešnejše skrbimo za zdrav in športni razvoj otrok!

 

Sponzorji in partnerji

  • Baklus d.o.o.

Vreme