Rezervacije ur

Pričela se je zimska sezona pod našim ogrevanim balonom na dveh igriščih.
Na voljo imamo še nekaj prostih stalnih (fiksnih) terminov za rezervacijo teniških igrišč skozi celo zimsko sezono.
Sprejemamo pa tudi rezervacije za posamezne ure, tako med tednom, kot tudi v soboto in nedeljo.
V mesecu novembru Vam pri nakupu stalnih in posameznih ur nudimo posebne klubske popuste.
Informacije in rezervacije:
Miha Štrok
Tel.: 

041/388-524

tenis.klub@zsport.net

Tenis +

V Tenis klubu Z sport se zavedamo, da moramo redno skrbeti za tisto pravo športno vzdušje, povezuje otroke, starše, tekmovalce, rekreativne igralce in trenerje.

Novi klubski objekt, ki zagotavlja garderobe s tuši in sanitarijami, pijačo in prigrizke nam bo še dodatno omogočal tisto pravo športno okolje in nove možnosti za prijetnejše počutje članov našega kluba.

Z novim klubskim objektom in pokritima igriščema, z ogrevanim balonom, bomo imeli tudi v času zimske sezone, ko ne bodo potekali redni treningi za otroke, razpoložljive termine za rezervacijo igrišč.

Ker se v klubu zavedamo, da v času zimskih sezon primanjkuje pokritih igrišč in s tem terminov za željene rezervacije ter da so cene najema zaradi stroškov elektrike in ogrevanja višji, kot v letni sezoni, smo za naše sedanje in prihodnje stalne igralce tenisa pripravili program ugodnosti, ki smo ga poimenovali TENIS +.

S programom ugodnosti TENIS + bomo zagotavljali ugodnejše cene najema igrišč, prijaznejše rezervacije, zagotovitev prostih terminov, organizacijo rekreativnih turnirjev, svetovanje in popust pri nakupu teniške opreme ter redno organizacijo rekreativnih tekem.

 

 

Več informacij:

Tel.: 041/388-524

Tenis +

tenis

Sponzorji in partnerji

  • Baklus d.o.o.

FB novičke

x