Predstavitev kluba

Tenis klub Z sport deluje od ustanovitve leta 2003 v slovenskem teniškem prostoru. Nastal je na osnovi elaborata, ki ga je zasnoval ustanovitelj in vodja kluba Luka Zalaznik in je po več kot desetletju delovanja dosegel zavidljive rezultate. Danes v klubu aktivno trenira 121 otrok. Razvrščeni so v devet starostnih kategorij, povprečna starost otrok je 9 let. Kakovostno delo kluba potrjujejo vrhunski rezultati njegovih igralcev in strokovnost trenerjev. V zadnjih petnajstih letih so le ti osvojili 420. pokalov na tekmovanjih Teniške zveze Slovenije in tri naslove državnega prvaka.
Tenis klub Z sport deluje v Športno-rekreacijskem centru Nove Fužine, ob Zaloški cesti, ki ima v letni sezoni deset igrišč in v zimski sezoni pet pokritih igrišč.
V klubu ni in ne sme biti pomemben samo rezultat. Zavedamo se, da s svojim delom vzgajamo otroke in jim preko športa utrjujemo vrednote, ki so pomembne v življenju. Disciplina, odgovornost, vztrajnost, odločnost, samozavest, športno prenašanje poraza in zmagoslavja ne pripadajo samo športnikom v času njihovih športnih aktivnosti, ampak so sestavni del njihovega vsakdanjega življenja.
Zato se zavedamo se, da dober trener ni samo povezovalec vaj, ampak tudi vzornik. S pravilnim, odgovornim pristopom in doslednostjo, z dobro pripravo na treninge ter z načrtovanjem treninga za vsakega posameznega igralca posebej vzgajamo otroke v spoštovanju športnih vrednot, seveda z željo, da dosežejo njim primerne športne uspehe.

Sponzorji in partnerji

  • Baklus d.o.o.

Vreme