Proslava 12. obletnice kluba

Športna miselnost, dobra volja in pozitivna energija, ki jo v sebi nosijo naši člani, njihovi starši, partnerji in podporniki kluba ter trenerji, so v soboto 6. junija prevladovali na klubskih teniških igriščih in doprinesli, da je dan minil v čudovitem vzdušju.

Začelo se je s teniškimi igrami in podelitvijo priznanj ob uspešno zaključenem začetnem teniškem tečaju za vse otroke, ki so se letos pridružili klubu, nadaljevalo pa s klubskim turnirjem, na katerem so otroci, ki obiskujejo redne treninge, razvrščeni po svojem teniškem znanju v njim primerne skupine.

V pravem poletnem vremenu se je več kot 100 otrok udeležilo iger in turnirja ter pokazali znanje, zagnanost in športno vedenje pri preizkusih na poligonu, mini in midi tenisu ter tenisu, manjkalo pa ni niti smeha in veselja. Pri takšnem pristopu je jasno, da so zmagovalci prav vsi.

Podporniki Adriatic Slovenica, Halo Pinki,  DBS inženiring, Sombrero Bar, Pivovarna Union in Babolat, ki nas spremljajo in podpirajo v naših klubskih aktivnostih, so tudi tokrat poskrbeli za lepa darila, Tenis klub Zsport pa je zagotovil pokale in medalje za vse udeležence.

Fotoutrinke z dogodka lahko pogledate tukaj in tukaj.