2. Infonet Open teniški turnir

Na igriščih TK Z sport v Novih Fužinah je 9. maja 2015 potekal 2. Infonet Open teniški turnir. V ženski konkurenci je zmagala Vera Pajenk, v moški pa Klemen Kladivnik. Turnir je postregel z izjemno borbenostjo in navdušujočimi potezami, vzdušje med boji pa je bilo prijateljsko in sproščeno. Organizator je pripravil še en odličen dogodek, Infonet media, Babolat, Adriatic Slovenica ter Halo Pinki pa so dali svoj polni prispevek h kakovosti dogodka.

 

V moški konkurenci je v napetem finalu, kjer je bil potreben tudi zdravniški premor, zmagal Klemen Kladivnik, ki je strl odpor najmlajšega udeleženca na turnirju Filipa Batorja. 3. in 4. mesto sta osvojila Samo Skvarča in Simon Gradišar, ki je s tem ubranil uvrstitev iz 1. Infonet Open turnirja.

 

V ženski kategoriji je Vera Pajenk z zmago v finalu proti legendarni igralki tenisa, Vesni Stanko, ubranila naslov zmagovalke iz 1. Infonet Open turnirja. 3. mesto na turnirju pa je osvojila nekdanja vrhunska športnica in olimpijka, Tina Čarman Misajlovski.

 

Turnir in prijetno druženje ob odlični hrani in pijači smo pravočasno zaključili s podelitvijo pokalov in nagrad tik pred dežjem.

 

Nekaj foto utrinkov s turnirja si lahko ogledate na našem FB profilu.

 

FOTO: Finalisti in organizatorji – Vesna Stanko, Vera Pajenk, Miha Štrok, Gregor Aljančič, Filip Bator, Klemen Kladivnik in Luka Zalaznik