Izjemni boji in prijetno druženje

Ženski del turnirja Infonet Open je bil v soboto, 22. Novembra, uspešno zaključen. Zmage se je veselila Vera Pajenk, znana rekreativna igralka in trenerka tenisa. Po napetem teniškem dvoboju, ki je bil poln odličnih teniških potez, ji je tokrat premoč morala priznati Ilonka Vučko, prva nosilka turnirja, ki je tudi uvrščena na 13. mesto rekreativne lestvice DITS.

3.-4. mesto sta z uvrstitvijo v polfinale osvojili Irena Magušar, bivša košarkašica in nekdanja reprezentantka Slovenije, ter Sara Gregorič, ki je že na svojem prvem turnirju osvojila pokal.

Turnir je zaključen s podelitvijo pokalov in nagrad ter s prijetnim druženjem v gostilni Jurman. Tudi ostali sponzorji Infonet media, Babolat, Zavarovalnica Triglav, Pivovarna Union so pripomogli, da je dogodek ostal v prijetnem spominu vseh udeleženk. S kozarcem Limončela in Teranovega likerja je tako potegnjena črta pod prvi turnir TK Z sport v moški in ženski konkurenci v prenovljenih klubskih prostorih. Kot zanimivost lahko izpostavimo, da sta drugo mesto v obeh konkurencah osvojila zakonca Vučko.

Organizatorji obljubljajo še več dobre igre in druženj v bližnji prihodnosti.

Nekaj foto utrinkov si lahko pogledate na našem FB profilu.