Jubilejni 10. Sombrero Open

Jubilejni 10. Sombrero Open turnir dvojic je potekal v soboto, 13. junija 2020 na igriščih TK Zsport. Rekordno število (76) igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja. Tokrat sta največ pokazala Mateja Horvat in Josip Kovačevič. Drugo mesto sta osvojila Evgenya Tarnovskaya in Denis Uranič. V tekmi za tretje mesto sta se zmage veselila Elvis Mušič in Sandi Petkovšek, ki sta premagala Vesno Stanko in Matjaža Deneva.

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja. Nagradni žreb in lepa darila so še dodatno razveselili številne udeležence. Unikatne, ročno izdelane pokale in medalje je ponovno naredila Mateja Horvat.Preko celega dneva je bilo poskrbljeno za kulinarične dobrote, turnir pa je potekal v prijateljskem in sproščenem vzdušju.

Posebna zahvala pa gre naslednjim sponzorjem in podpornikom: Sombrero bar, Atlantic Grupa, Mateja Horvat, Halo Pinki, Tengo, S Šport, Bidi Badu, GSM trgovina in servis Fuzine, Hiša masaž Aluma, Estate Avto, Avtoservis Peterca, Ipub.

Fotografije