Rekreativno in veteransko državno prvenstvo Slovenije v tenisu 2020

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo s strani Teniške zveze Slovenije ponovno, tudi na podlagi organizacije lanskoletnega turnirja, prejeli povabilo za organizacijo rekreativnega in veteranskega državnega prvenstva Slovenije, ki bo letos potekal od petka, 19. junija do nedelje, 21. junija 2020.

Organizacijo tega turnirja smo sprejeli tudi zato, da lahko vsem igralkam in igralcem iz vseh starostnih kategorij ter iz vseh skupin Babolat lige pripravili na domačih igriščih prijetno in novo teniško izkušnjo ter doživetje ob sproščenem druženju in seveda tudi ob kulinaričnih dobrotah.

Po sobotnih odigranih tekmah pa se bomo ob zanimivem glasbenem programu zabavali na Players party v Sombrero baru.

Ob tej priliki bomo med vsemi prijavljenimi rekreativnimi igralkami in igralci izžrebali glavni nagradi: 

jacuzzi in vstopnici za ogled ATP Finals mastersa 2021 s povratnimi letalskimi vozovnicami

in številne nagrade pokroviteljev dogodka.

Seveda pa pripravljamo še druga presenečenja, ki bodo dodatno popestrila turnir in sobotni večerni Players party.

Želimo si, da zadovoljstvo ne bo samo dobljena tekma ali morda pokal, ampak, da bo to za vse udeleženke-ce turnirja to tudi športno družaben dogodek, ki bo vsem ostal v najlepšem spominu.

Državno prvenstvo v kategoriji posamezno bo potekalo v petih moških starostnih kategorijah (do 35 let, 35 let +, 45 let +, 55 let + in 65 let +) in v treh ženskih starostnih kategorijah (do 40 let, 40 let + in 60 let +).

Z novo TS kategorijo, ki bo letos prvič na voljo kot dodatna možnost izbire, pa želimo za igranje na turnirju vzpodbuditi tudi vse igralke in igralce tenisa, ki do sedaj še niso nastopili na turnirju pod okriljem Teniške zveze Slovenije.

Na rekreativno in veteransko državno prvenstvo Slovenije se lahko prijavite osebno v Klubu, na tel.: 041/388-524 ali na e-naslovu: tenis.klub@zsport.net, najkasneje do torka 16. junija, do 20. ure. Ob prijavi prosimo navedite tudi datum rojstva, da vas lahko uvrstimo v primerno starostno kategorijo.

Vabilo na druženje pa velja tudi za tiste, ki ne uspete sodelovati na turnirju!