9. Sombrero Open

9. zvedba tradicionalnega Sombrero Open turnirja dvojic je potekala 23.11. 2019. Rekordno število udeležencev (70), tekmovalni naboj in dobro vzdušje so krasili tekmovanje, ki je potekalo po sistemu šampanjec turnirja. V finalnem obračunu sta se zmage veselila Petkovšek Sandi in Filip Bator z drugim mestom pa ste se morala zadovoljiti Peter Maver in Uranič Denis. Tretje mesto sta osvojila Evgenija Tarnovskaya in Amon Samo, četrto pa Mitja Bator & Ronald Kotrhower. Za trofeje je poskrbela naša ustvarjalka Mateja Horvat. Nagradni žreb je dodatno osrečil številne udeležence, druženje pa se je nadaljevalo pozno v noč.

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja.

Posebna zahvala za podporo pri organizaciji in izvedbi gre Petru Maveru in Sombrero Baru ter sponzorjem in podpornikom: Dragan Raguž, Babolat Slovenija, GSM Servis, Triglav, Petrol, S Šport Millenium, Halo Pinki, Jet Bar, Parlament Pub, Estate Avto, Ima, Gostilnica Vinka.

Fotografije