Rekreativno in veteransko državno prvenstvo Slovenije v tenisu

V Tenis klubu Zsport organiziramo v 13. skupinah rekreativno Babolat ligo in zato je organizacija rekreativnega in veteranskega Državnega prvenstva Slovenije, ki bo potekalo od 13. –  15. septembra, na predlog Teniške zveze Slovenije za nas pomembno priznanje, ki ga bomo nadgradili s privlačnimi nagradami za vse udeleženke in udeležence turnirja.

 

Državno prvenstvo v kategoriji posamezno bo potekalo v petih moških starostnih kategorijah (do 35 let, 35 let +, 45 let +, 55 let + in 65 let +) in v treh ženskih starostnih kategorijah (do 40 let, 40 let + in 60 let +).

 

Pokrovitelji turnirja so zagotovili tudi nagradi, ki jih bomo podelili z žrebom med vsemi prijavljenimi igralkami in igralci na državnem prvenstvu.

  • električni skuter, ki ga daruje podjetje Aktiva skupina (glavni pokrovitelj državnega prvenstva),
  • vstopnici za ogled Nitto ATP Finals mastersa v Londonu 2019 s povratnimi letalskimi vozovnicami, ki smo jih prejeli od Teniške zveze Slovenije.

 

Žrebanje teh nagrad bo potekalo na Players party, ki bo v soboto, 14. septembra v Sombrero baru, ki je tudi sponzor državnega prvenstva.

 

Vsekakor pa bomo tako kot vedno na turnirjih, ki jih organiziramo in tudi s podporo generalnega pokrovitelja Aktiva skupina in Francoske slaščičarne in pekarne Zebra Patisseries za ves čas trajanja državnega prvenstva zagotovili slastne kulinarične dobrote, ki bodo popestrile prijetno druženje po odigranih tekmah.

 

Zato z največjim veseljem vabimo prav vse igralke in igralce tenisa, da se prijavite na to, za nekatere tudi novo teniško izkušnjo z igranjem tenisa na rekreativnem in veteranskem državnem prvenstvu Slovenije, ki bo potekalo od petka 13. septembra, od 15. ure dalje do nedelje 15. septembra na igriščih Tenis kluba Z sport v ŠRC Nove Fužine.

 

Na rekreativno in veteransko državno prvenstvo Slovenije se lahko prijavite osebno v Klubu, na tel.: 041/388-524 ali na e-naslovu: tenis.klub@zsport.net, najkasneje do srede 11. septembra, do 20. ure.

 

Luka Zalaznik in ekipa Zsport Kluba