8. Sombrero Open

Tradicionalni 8. Sombrero Open turnir dvojic je potekal v soboto, 25. maja 2019 na igriščih TK Zsport. 54 igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja. Odigranih je bilo 58 tekem v finalu pa sta največ pokazala Sitar Špela in Samo Amon. Drugo mesto sta osvojila Vesna Stanko in Miha Ogrič. V tekmi za tretje mesto sta se zmage veselila Evgenia Tarnovskaya in Ivo Drenovec, ki sta premagala Evgenio Savočkino in Dragana Raguža.

 

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja. Nagradni žreb in lepa darila so še dodatno razveselili številne udeležence. Druženje ob hrani in pijači se je nadaljevalo pozno v noč.

 

Posebna zahvala pa gre naslednjim sponzorjem in podpornikom: Peter Maver in Sombrero Bar, Trgovina S sport Milenium, Mateja Horvat, Halo Pinki, Zavarovalnica Triglav, Gsm trgovina in servis Fuzine-Simon Rogelj, Dragan in Antonio Raguz, Almir Flisar, Metka Kavec ter, seveda, predani ekipi Zsport Kluba.

 

Fotografije