7. Sombrero Open

7. Sombrero Open teniški turnir dvojic je potekal na Martinovo soboto, novembra 2018 na pokritih igriščih TK Zsport. 64 igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja, kjer so se do četrtfinala za vsak krog igranja žrebale mešane dvojice. Na štirih pokritih igriščih smo izpeljali 48 tekem, zmagala pa sta Vesna Štrozak in Denis Uranič, ki sta v finalu premagala Pišljar Katarino in Kovačevič Josipa. V borbi za tretje mesto sta Andolšek Majda in Filip Bator bila boljša od Andreje Peterca in Dragana Veseliča. Zmagovalci so prejeli izjemne pokale in medalje, ki so bili oplemeniteni z 12-karatnim zlatom in srebrom, delo naše ustvarjalke Mateje Horvat.

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja. Poleg bogatega zajtrka ter dobrot z žara so kuharski mojstri Dragan in Boki poskrbeli za Martinovo kosilo (goska izpod peke ter Martinove priloge), Metka Kavec je prispevala slasten štrudl, Tina Maver potico, Tomi Zobec pa viljamovko. Nagradni žreb je dodatno razveselil številne udeležence, LCD LED TV pa je domov odpeljala Evgenija Tarnovskaya. Druženje ob plesu, hrani in pijači se je nadaljevalo pozno v noč.

Posebna zahvala za podporo pri organizaciji in izvedbi gre Petru Maveru in Sombrero Baru ter sponzorjem in podpornikom: Babolat Slovenija, Pro Šport, GSM Servis, Triglav, Dabi vez, Dragan Raguž, Boki, Halo Pinki, Gostilna Baza, Teja Horvat in Almir Flisar.

 

Fotografije najdete tukaj.