6. Sombrero Open

6. izdaja tradicionalnega Sombrero Open tunirja dvojic je potekala v soboto, 9. junija 2018 na igriščih TK Zsport. Deževna noč pred dogodkom ni pokvarila načrtov organizatorjev. V izredno kratkem času in z veliko truda jim je uspelo pripraviti igrišča in omogočiti še eno nepozabno doživetje udeležencem.

 

58 igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja. 32 najboljših se je pomerilo v izločilnih bojih, zmaga pa je šla v roke Dragana Raguža in Denisa Uraniča, ki sta v finalu premagala Špelo Zorko in Miho Recelja. Tretjega mesta sta se veselila Filip Bator in Uroš Bricelj, četrta pa sta bila Sabinca Gorenc in Urban Sušnik.

 

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja. Poleg bogatega zajtrka ter dobrot z žara so kuharski mojstri poskrbeli za vrhunske polnjene paprike, ki so bile presenečenje dneva. Nagradni žreb je dodatno razveselil številne udeležence, LCD LED TV pa je domov odpeljal Igor Vučko. Druženje ob hrani in pijači se je nadaljevalo pozno v noč.

 

Posebna zahvala pa gre naslednjim sponzorjem in podpornikom: Peter Maver in Sombrero Bar, Dragan Raguž, Halo Pinki, Babolat Slovenija, S-šport in Teja Horvat.

 

Fotografije