1. Zsport – Duart Open rekreativni teniški turnir

Na igriščih TK Zsport v Novih Fužinah je 18. in 19. maja 2018 potekal 1. Zsport – Duart Open rekreativni teniški turnir. V ženski konkurenci je zmagala Verja Pajenk v moški pa Matej Jarc. E-skuter je domov odpeljala Sabina Komar. Značilnosti turnirja sta bile močna zasedba z renomiranimi rekreativnimi igralkami in igralci ter bogat nagradni sklad. Čez cel turnir je bilo čutiti izjemno pozitivno vzdušje nadgrajeno z borbenostjo in resnostjo tekm. Posebna zahvala gre našim podpornikom: Duart d.o.o. Smart Eletro, Sombrero bar, Babolat, Halo Pinki in GSM servis in trgovina Nove Fužine, ki so dali svoj polni prispevek h kakovosti dogodka.

 

57 prijavljenih se je v dveh dneh pomerilo v kvalifikacijah in na glavnem turnirju. Kljub muhastemu vremenu in močnemu nalivu v soboto, so organizatorji uspeli igrišča pripraviti za vrhunsko igro. Družabni del turnirja ob odlični hrani in pijači je potekal v prijetnem vzdušju.

Eden od vrhuncev turnirja je bilo žrebanje E-skuterja Smart Elektro, ki ga je med vsemi prijavljenimi in prisotnimi udeleženci domov odpeljala Sabina Komar.

 

Med tekmovalkami je primat najboljše obdržala Vera Pajenk, ki je v napetem dvoboju premagala vzhajajočo zvezdo fužinskega rekreativnega tenisa, Danajo Pečnik. Tretje in četrto mesto sta osvojili Vesna Stanko in Darja Korelc.

 

V moški konkurenci sta se v finalu srečala Filip Bator in Matej Jarc. Po hudem boju pa se je zmage veselil Matej Jarc. Tretje in četrto mesto sta delila Damir Bezjak in Denis Pečečnik.

 

Fotografije lahko pogledate tukaj.