Jubilejni 5. Sombrero Open

Jubilejni 5. Sombrero Open teniški turnir dvojic je potekal v soboto, 21. oktobra 2017 na pokritih igriščih TK Zsport. 60 igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja, kjer so se do četrtfinala za vsak krog igranja žrebale mešane dvojice. Na štirih pokritih igriščih smo izpeljali 59 tekem, zmagala pa sta Danaja Pečnik in Filip Bator, ki sta v finalu premagala Vero Stanko in Simona Gradišarja. V bronasti skupini sta se zmage veselila Regent Anja in Peter Maver, ki sta bila boljša od Horvat Mateje in Uranič Denisa.

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter skoraj stotim prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja.

Na tem mestu bi še našteli sponzorje in podpornike, ki so prispevali nagrade in omogočili izvedbo tega turnirja ter se jim vsem skupaj in vsakemu posebej iskreno zahvalili: Sombrero bar, Babolat Slovenija, Teja Horvat, Halo Pinki, Vera Pajenk, GSM Servis Nove Fužine, Matej Trtnik, Zavarovalnica Triglav, Dabi vez, Dragan Raguž, Boki, ProTenis.

 

Fotografije najdete tukaj.