4. Sombrero Open turnir dvojic

4. edicija tradicionalnega Sombrero Open turnirja dvojic je potekala 3. junija 2017 na igriščih TK Zsport. 46 igralk in igralcev je tekmovalo po sistemu šampanjec turnirja, kjer so se do četrtfinala za vsak krog igranja žrebale mešane dvojice. Nato so sledili izločilni boji v zlati in srebrni skupini. Ob prijetnem vremenu je bilo odigranih 53 tekm. V zlati skupini sta se po ogorčenem boju zmage veselila Filip Bator in Egon Manču, ki sta za las premagala Vesno Stanko in Primoža Cento. V drugi skupini je zmaga šla v roke Romane Golob in Matjaža Blatnika, drugega mesta pa sta se veselila Brane Zorko in Mitja Bator.

 

Zahvaljujemo se vsem igralkam in igralcem, ki so se turnirja udeležili ter prijateljem, ki so se nam pridružili na družabnem delu srečanja. Prijetno druženje se je nadaljevalo do pozno v noč, teniško vzdušje pa je nadomestila navijaška mrzlica ob tekmi finala Lige prvakov.

 

Posebna zahvala pa gre naslednjim sponzorjem in podpornikom: Peter Maver in Sombrero Bar, Dragan Raguž, Halo Pinki, Babolat Slovenija, Orbiko, Dabi vezenje, Leon Kramar, Teja Horvat.

 

Foto utrinke najdete tukaj.