Zaključek Babolat poletne lige in drugi piknik dobre volje

S piknikom dobre volje, na katerem se je družilo več kot 80 prijateljev kluba in z odigranim 8. krogom Babolat poletne lige, smo uspešno zaključili prvo samostojno poletno počitniško obdobje. 25 igralcev se je ob četrtkih v juliju in avgustu borilo za vredne nagrade. Prvo mesto in vikend paket za dve osebi v Moravskih Toplicah je osvojil Domen Urbanc, drugo mesto in Babolat lopar Peter Maver, tretje mesto in vstopnici za izbrani vodni park Sava Turizma pa Filip Bator. Končno lestvico si lahko ogledate tukaj.

Piknik dobre volje je še enkrat združil tekmovalce v Babolat poletni ligi in v Piramidi, udeležence Infonet Open turnirjev, tenisačice in tenisače, ki redno igrajo na igriščih teniškega kluba Zsport, partnerje, prijatelje in podpornike kluba. Odlično vzdušje, smeh in zabava so kraljevali na letnem vrtu kluba, prijetno druženje pa se je zavleklo pozno v noč. Fotografije si lahko ogledate tukaj.

Priložnost smo izkoristili tudi za pogovor in predstavitev idej za zimsko sezono, ki se začne s postavitvijo balona konec septembra.