Babolat poletna liga

Niti visoke vročine, niti visoka sezona počitnic ne morejo do živega teniškim ljubiteljem in prijateljem Tenis kluba Zsport. 25 prijavljenih igralcev se vsak četrtek v juliju in avgustu pomeri v Babolat poletni ligi – tekmovanju, ki smo ga organizirali z željo, da v poletnih mesecih nadgradimo igranje v Piramidi ter redno rekreativno igranje na naših igriščih.

V sodelovanju s pokroviteljema kluba, Babolat Slovenija in Sava Turizem d.d., smo uspeli za prvo mesto zagotoviti vikend paket za dve osebi s polpenzionom in neomejenim vstopom v vodni park v Moravskih Toplicah, za drugo mesto  Babolat teniški lopar po lastni izbiri in za tretje mesto dve dnevni vstopnici za izbrani vodni park v sklopu Sava Turizma d.d. Razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad je predvidena v četrtek, 27. avgusta 2015 na drugem pikniku dobre volje.

Športno vzdušje in druženje takšnega števila igralcev v teh vročih dneh nas izpolnjuje z veseljem in ponosom, saj je to še en dokaz, da je naše predano delo prepoznano.

Trenutno stanje na lestvici in rezultate si lahko pogledate tukaj.

Nekaj foto utrinkov si lahko pogledate na našem FB profilu